person walking on beach during daytime
person walking on beach during daytime
difficult roads lead to beautiful destinations desk decor
difficult roads lead to beautiful destinations desk decor

Over CoachInZicht

Bij CoachInZicht werk ik, Imke Vermeulen, samen met jou aan je doelstellingen. Als StiR-erkend professioneel coach help ik je inzicht te krijgen in je kwaliteiten en valkuilen, die je zowel op professioneel als op persoonlijk vlak doen groeien. Ik daag je uit om je verworven inzichten praktisch toe te passen, ondersteun je bij het behalen van je doelstellingen en het overwinnen van obstakels. Mijn doel is dat je het beste uit jezelf haalt en jezelf blijft ontwikkelen, tijdens én na het coachtraject.

man playing upright piano
man playing upright piano

Ik onderscheid me van andere coaches door het inzetten van muziek.
Als klassiek pianist en ervaren pianodocente, weet ik als geen ander wat muziek met je kan doen. Ik zet het in om het coachtraject luchtiger en tegelijk diepgaander te maken. En daarnaast helpt muziek je om tussen de sessies door én na afloop van het traject actief bezig te blijven met het zetten van stappen in de richting van jouw doelen.

#praktisch ingesteld #geduldig #informeel #sensitief # vriendelijk #energiek #creatief #structuur #houdnietvanhalfwerk #zorgzaam #intellectueel #aansluiten

Ik word blij van...

Mijn verhaal

Samen zijn met anderen. Vogeltjes in de tuin. Spontaniteit van kinderen. Rust. Nieuwe plekken ontdekken. Reizen. De natuur. Een goede kop koffie. Mooie gesprekken. Leven in het moment. Lekker koken. Iets creëren. Klaar staan voor anderen.

In het kort...

Professioneel Coach

Luisteren. Aansluiten. Verbinden. Doen wat waardevol is. Klaarstaan voor een ander. Mensen zien opbloeien. Mezelf uitdagen en blijven ontwikkelen. Capaciteiten optimaal benutten. Doen wat ik belangrijk vind. Zingeving. Elke dag ten volste leven.

Utrecht Leidsche Rijn. Betrokken en liefdevolle partner. 3 jonge kinderen: 2 jongens en een meisje. Pianolessen voor jong en oud. Koken en bakken. Bezig bijtje. Geen half werk. Discipline én plezier. "Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken".

a picture of a bird's footprints in the sand
a picture of a bird's footprints in the sand

Mijn visie

Een helder doel
is de eerste
stap vooruit
Bewustzijn is
de sleutel
naar geluk
Als jij jezelf bent,
gaat er een wereld

voor je open

”Imke weet de juiste vragen te stellen en zaken van een andere kant te belichten wat je aan het denken zet. Ze is een ‘kameleon’, zowel introverte als extroverte personen kunnen bij haar terecht omdat ze zich heel natuurlijk aan kan passen aan iemands voorkeuren zonder hier veel moeite voor te doen."

~ M.R. , Jurist

Wat zeggen anderen over mij?

"Imke is vriendelijk en luistert enorm goed. Ze kan goed inprikken en challengen op bepaalde woorden die je onbewust uitspreekt. De methodieken kiest ze zorgvuldig uit en licht ze goed toe. De bodyscan doen om in het hier-en-nu te landen, en al wandelend een coachingsafspraak uitvoeren is superfijn."

~ E.B. , Business Intelligence Consultant